Μια συλλεκτική και πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση 6 cd box με τα ωραιότερα τραγούδια από το Νέο Κύμα αλλά και από το πιο έντεχνο ελληνικό τραγούδι εκείνης της όμορφης εποχής.

Εποχές που αγαπήσαμε και που άφησαν τα σημάδια τους ανεξίτηλα στο χρόνο μέσα από τα πιο όμορφα ελληνικά τραγούδια.

Τραγούδια που δεν ξεχάστηκαν ποτέ, που όλοι τραγουδήσαμε και αγαπήσαμε συγκεντρωμένα σε μια μοναδική συλλεκτική έκδοση με μεγάλα και αγαπημένα ονόματα όπως ο Δάκης, η Μελίνα Μερκούρη, η Καίτη Χωματά, ο Γιάννης Καλατζής, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Μιχάλης Βιολάρης, η Πόπη Αστεριάδη, η Μαρία Δημητριάδη, ο Γιώργος Ζωγράφος κ.ά.

Αγαπημένα τραγούδια όπως τα Μικρό παιδί, Τα καραβάκια, Σκληρό μου αγόρι, Άσπρα καράβια, Να διώξω τα σύννεφα, Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες, Μη μιλάς άλλο για αγάπη, Κι αν σ΄αγαπώ δεν σ΄ορίζω, Μια φορά θυμάμαι μ΄αγαπούσες, Μαυρομαλλούσα κοπελιά, Το παλικάρι έχει καημό, Κουτσή κιθάρα, Το παλιό ρολόι, Δελφίνι δελφινάκι κ.ά.

Τα καλύτερα τραγούδια από μια όμορφη εποχή όπως το Νέο Κύμα αλλά και κάποια από τα ωραιότερα έντεχνα σε αυτή την καταπληκτική μουσική έκδοση με τίτλο «Μια φορά θυμάμαι» που κυκλοφορεί από την FM Records…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here