Ο Gautier μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live για την παρουσίαση του νέου άλμπουμ “In Limbo“, στο Ίλιον plus.

Ο Γαλλοέλληνας καλλιτέχνης μέσα από δέκα αγγλόφωνα τραγούδια αποτυπώνει ένα μουσικό ταξίδι που αντλεί έμπνευση από το πολυπολιτισμικό του υπόβαθρο και τις πολυάριθμες επιρροές του. Από pop rock έως spoken word, ο ήχος είναι σύγχρονος και μαζί με τη μπάντα του, καταφέρνει να δημιουργήσει μια ζωντανή εμπειρία που καθηλώνει το κοινό.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Gautier είναι σπάνιες, γεγονός που καθιστά τη βραδιά αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή.

Kαλεσμένοι του ειδικά για αυτό το live οι Angelika Dusk & Ody Icon.

Το “In Limbo” αποτελεί το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Gautier. Ξεχωρίζει το κομμάτι “Pieces”, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από ραδιοφωνικούς σταθμούς και ακροατήριο.

Η παραγωγή του άλμπουμ υπογράφεται από τον Βασίλη Δοκάκη (Nalyssa Green, Melentini, Παύλος Παυλίδης κ.ά.).

Ο Gautier είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός που έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο αγγλόφωνους προσωπικούς δίσκους (Babylon, Pink Cinnamon) και έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες τόσο σε αγγλικό όσο και σε ελληνικό στίχο. Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει ως τραγουδιστής στον Ερωτόκριτο του Δημήτρη Μαραμή (Λυρική Σκηνή), έχει συνεργαστεί με τον Παρασκευά Καρασούλο ως συνθέτης στο δίσκο “Της ομορφιάς το άγριο φιλί”, με την Marietta Fafouti στη μεγάλη επιτυχία “You Give Me Love” αλλά και με τους Myrto Bocolini, Ian Ikon, Dj Tarkan, Τίνα Αλεξοπούλου.
Φέτος συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, γράφοντας μουσική για το νέο της άλμπουμ που έχει ήδη συζητηθεί.

Μουσικοί επί σκηνής:
Μάριος Σάμαρης – Κιθάρα
Βίκτωρας Τσιλιμπάρης – Synths
Χρήστος Βίγκος – Drums
Αλεξανδρής Δελής – Μπάσο

Πέμπτη 29 Μαΐου 2025
Ώρα: 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά

Ίλιον Plus
Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ