18/12/2012
www.musiccorner.gr

Μια γεύση από την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία A tribute to the Legends πήραν όσοι παρακολούθησαν τη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης έδωσαν το δικό τους στίγμα σε αυτή τη φιλανθρωπική συναυλία και κέρδισαν τις εντυπώσεις, ξεσηκώνοντας τις 10.000 κόσμου που βρίσκονταν στο στάδιο, με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Η εμφάνιση του καλλιτεχνικού συγκροτήματος ξεκίνησε με μια αφιέρωση του Γρηγόρη Μπιθικώτση στον πατέρα του λόγω της επετείου των γενεθλίων του αείμνηστου αοιδού, με το τραγούδι «Ένα όμορφο αμάξι». Τη σκυτάλη πήραν ο Δημήτρης Κόκοτας με το «Με ένα όνειρο τρελό», ο Χάρης Βαρθακούρης με το «Πιο καλή η μοναξιά» και ο Στέλιος Διονυσίου με το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», το οποιο χόρεψε on stage ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης! Το κοινό τραγουδούσε, χειροκροτούσε και ζητούσε επίμονα να συνεχίσουν οι 4 καλλιτέχνες το πρόγραμμα τους: «Γεννήθηκες για την καταστροφή» χόρεψε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και «Μάτια βουρκωμένα» τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα το κατάμεστο ΟΑΚΑ, δημιουργώντας μια πολύ συγκινητικήα ατμόσφαιρα!

Η παγκόσμια περιοδεία ξεκινά στις 24/12 από το Dusseldorf της Γερμανίας και περιλαμβάνει συναυλίες του γκρουπ σε: Γερμανία (8 συναυλίες), Ολλανδία, Αγγλία (Λονδίνο), Σουηδία, Βέλγιο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ιταλία, Γαλλία (Παρίσι), Κύπρο (4 συναυλίες), Βραζιλία, Αργεντινή, Παναμά, Καναδά (2 συναυλίες), ΗΠΑ (6 συναυλίες), Αυστραλία (6 συναυλίες), Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία (Μόσχα & Πετρούπολη), Νότιο Αφρική (2 συναυλίες), Σιβηρία, ενώ το πρόγραμμα αναδιαμόρφωνεται συνεχώς.

Το καλοκαίρι του 2013, η περιοδεία θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα πραγματοποιηθούν συναυλίες ανά την Ελλάδα. Ο στόχος του γκρουπ είναι  η πραγματοποίηση των συναυλιών σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό αφιλοκερδώς, όπου τα έσοδα των συναυλιών στην Ελλάδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και πιo συγκεκριμένα στο Σύλλογο Φίλων Παιδιού με Καρκίνο, ‘ΕΛΠΙΔΑ’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here