Οι Adámas με έδρα το Λος Άντζελες και frontman τον πολυσχιδή Στέφανο Φίλιππο Διαμαντόπουλο (The Bet, Travel Mind Syndrome) παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο single “Change it”.

Με τη ρυθμολογία του κομματιού να παλινδρομεί ανάμεσα στον rock’n’roll αυθορμητισμό και την απόλυτα σύγχρονη εκδοχή του ήχου του L.A., όπου η afrolatin συναντά τα ανατολίτικα χρώματα και η feelgood funk διάθεση δίνει χώρο σε εσωτερικούς στοχασμούς, το “Change It” έχει γραφτεί για να γίνει το μουσικό mantra που μας προτρέπει σε μια θετική αλλαγή.

Μια μελωδία για ό,τι φαίνεται «σπασμένο», ένα τραγούδι για όσους συνεχίζουν, ενάντια στις αντιξοότητες της καθημερινότητας. Το τραγούδι, τόσο στιχουργικά όσο και μελωδικά, λειτουργεί ως ένα κάλεσμα για αφύπνιση, μια πρό(σ)κληση για αλλαγή μέσω της αποδοχής του ποιοι είμαστε. Μια διαδικασία απαλλαγμένη από κάθε δεύτερη σκέψη, μια επίκληση για αγάπη ενός εαυτού χωρίς όρια, χωρίς κρίση, όπως είναι. Για να αλλάξουμε ό, τι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτό που ήμασταν και αυτό που θέλουμε να γίνουμε.

Το “Change It” είναι διαθέσιμο ως single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ το πρώτο EP των Adámas με τίτλο “Liminal” θα κυκλοφορήσει τέλος Απριλίου του 2019.

Οι Adámas:
Έχοντας δανειστεί το όνομά τους από τον αδάμαντα, το «αιώνιο» αδιάσπαστο διαμάντι, αυτό που η μετουσίωσή του συνεπάγεται ακραίες συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι Adámas μέσα από τη μουσική τους και τους στίχους τους εξυμνούν τη συμβολική μετουσίωση της εμπειρίας, της μνήμης, της ίδιας της ζωής μέσα από το φίλτρο της ανθρώπινης εμπειρίας, καθώς και το μετασχηματισμό της σε μια αγνή, καθαρή, αδιάσπαστη έκφραση.

Οι Adámas δημιουργήθηκαν το 2015 από τον Στέφανο Φίλιππο Διαμαντόπουλο aka Phil Diamond (The Bet, Travel Mind Syndrome), τον κολομβιανό και βραβευμένο με Grammy Alberto Lopez (LCD Soundsystem, The Brand New Heavies, Airto Moreira, Quetzal, Jungle Fire, Dalai Lama) και τους καλιφορνέζους μουσικούς David Goodwin (Nestor Torres, Raphael Saadiq, Duffy, Yellow Alex and The Feelings, Abstract Rude, Brit Manor, Kayne West, Jungle Fire, QVLN) και Evan Greer (Quetzal, Aloe Blacc, Rocky Dawuni, QVLN). Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρεασμένος και διαμορφωμένος από τους ρυθμούς και τους ήχους της αφρικανικής διασποράς, αλλά και από όλα τα στοιχεία που ορίζουν κάθε μέλος. Από τον Fela Kuti και τους Doors, μέχρι την ψυχεδέλεια των late 60s – early 70s, και από την funk και soul στις latin επιρροές και τον κιθαριστικό λυρισμό, η μουσική τους συνοψίζει την πιο σύγχρονη εκδοχή του καλιφορνέζικου ήχου αλλά και μιας μουσικής χωρίς γεωγραφικά και χρονικά όρια.

Οι Adámas είναι:
David Goodwin (μπάσο, φωνητικά)
Evan Greer (ντραμς, φωνητικά)
Stefanos Filippos Diamantopoulos (φωνή, κιθάρα)
Alberto Lopez (κρουστά, πλήκτρα, φωνητικά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here