Γνωρίζουμε την Ιωάννα Τσάγκαρη α.κ.α Black Cotton Doll από τις 2 τελευταίες χρονιές στο φεστιβάλ όπου παρουσίασε το τελευταίο της έθνικ project WITHIN.

Αυτή τη χρόνια η Ιωάννα, με αφορμή την γαλλική εξέγερση του Μάη του 1968 ενάντια στην συντηρητική τότε κυβέρνηση, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την Woodstock και 70’ς σκηνής, διαχρονικά τραγούδια που μιλάνε για την καταπίεση της ανθρώπινης ελευθερίας σε οποιοδήποτε πλαίσιο, Γαλλικά Folk, και 2 original δικά της τραγούδια που έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να μείνουν πιστοί στην αλήθεια τους και τη μοναδικότητα τους χωρίς να υποταγούν σε καμία νόρμα άλλων που δεν τους ταιριάζει και να μείνουν ακλόνητοι από εξωτερικές αλλοιώσεις και πιέσεις!

tsagkari_2018_09_001

Περιττό φυσικά να πούμε ότι μιλάμε για την Ιωάννα, όποτε να περιμένετε ότι θα ακούσετε κάποια γουστόζικα ανατολίτικα twists παντρεμένα αρμονικά με την παραπάνω μουσική. Η Ιωάννα ως άνθρωπος, γυναίκα και πρωτοπόρος καλλιτέχνης στηρίζει απόλυτα την ελευθερία έκφρασης και εμπνέει με το παράδειγμα της πολλούς ανθρώπους να μην ντρέπονται ποτέ να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι σε κάθε τους στιγμή. Η μουσική της μας προτρέπει να αγκαλιάσουμε και τις σκοτεινές και τις φωτεινές πλευρές του εαυτού μας και να γιορτάσουμε την ελεύθερη ύπαρξη μας με τους άλλους χωρίς φόβους και ενοχές!

Συντελεστές:
Φωνή Συνθέσεις: Ιωάννα Τσάγκαρη
Ούτι: Ανδρέας Ανδρέου
Σαξόφωνο , Κλαρινέτο : Γιάννης Δίσκος
Κιθάρα: Λάμπης Κουντουρόγιαννης
Κρουστά: Στρατής Σκουρέας

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ώρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 6 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here