Αυτοί οι “Παράξενοι καιροί” επιβάλλουν την εξωστρέφεια. Κάπως έτσι λοιπόν, οι Group PάrΩdy, μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης των πρώτων τραγουδιών από το επόμενο τους album, κάνουν μια παύση από το στούντιο και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους και αυτό το φθινόπωρο. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει διαδικτυακά τον προάγγελο του δεύτερου δίσκου, το “Σε λίγο ξημερώνει” και με τη νέα τους (ανα)σύνθεση και πιο ηλεκτρικό ήχο επικοινωνούν τα τραγούδια τους σε όλη τη χώρα. Από το ρεπερτόριο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών, “πειραγμένα” παραδοσιακά καθώς και τα τραγούδια από τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

group_parody_afisa_2018_10_001

Στο ενεργητικό τους έχουν αξιοσημείωτες συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ, παρά το μικρό διάστημα που είναι ενεργοί στα μουσικά δρώμενα του τόπου. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Πλατεία Νερού όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους: Λ. Μπαλάφα, Αλ. Ιωαννίδη και Σ. Μάλαμα, το summΕΡΤime, το Φεστιβάλ Ρεματιάς , το Music Now κ.α.

Τα δύο τελευταία χρόνια επιλέγουν ως μουσικό τους στέκι τον Σταυρό του Νότου (Club). Έτσι και φέτος, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η σεζόν κάπου αλλού πέρα από το αγαπημένο Club του ΣτΝ. Με παντελή έλλειψη σοβαροφάνειας οι Group PάrΩdy σας περιμένουν για να υποδεχτούμε μαζί το φετινό φθινόπωρο!!

Οι Group PάrΩdy είναι οι:
Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, τραγούδι)
Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα)
Δημήτρης Καζάνης (βιολί)
Άλκης Δήμος (μπάσο)
Σωτήρης Μαυρονάσιος (τύμπανα)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
Έναρξη: 22.00

Είσοδος 10€( μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here