«Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα» είναι ίσως η πιο διάσημη φράση του διεθνώς καταξιωμένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο που πιστεύει επίσης ότι «η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση». Γεγονός που επαληθεύτηκε και στη ζωή της Φιλίππας Ταμπάρη και του Νίκου Γεωργάκη, που με τη νέα χρονιά, άλλαξαν θεατρική σκηνή, θεατρική γειτονιά και θα παρουσιάζουν πλέον το έργο «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19:30 , στο θέατρο «OLVIO».

georgakis_tampari_2018_02_001

Πρόκειται για μια κωμωδία που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να το τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά. Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ, ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων. Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο, πιο φρέσκο, στο θέατρο «Olvio», με τον Νίκο Γεωργάκη – που υπογράφει και τη σκηνοθεσία- και τη Φιλίππα Ταμπάρη.

Τα σκηνικά είναι του Παναγιώτη Λαλουδάκη, την ενδυματολογία έχει ο Κλέων Φυσέκης, τους φωτισμούς ο Βασίλης Βαφειάδης και τη μουσική επιμέλεια ο …Πάολο Κοέλιο!

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 19:45
Διάρκεια 70’ χωρίς διάλειμμα

ΘΕΑΤΡΟ «OLVIO»
Φαλαισίας 7 – Αθήνα
Τηλ. 2103414118

Τιμές
Κανονικό 12€ – μειωμένο 9€ – Ατέλεια 4€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here