Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Legend

Τον Άγγελο Ανδρεάτο τον γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια, μέσα από το πρώτο του άλμπουμ «Μείνε εδώ», απ’ όπου το ομώνυμο κομμάτι αλλά και το single «Νιώσε το ρυθμό», έγιναν μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, μένοντας για καιρό στο TOP100 ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Σε αυτό το άλμπουμ συνεργάστηκε με τους Master Tempo και τον Ηλία Πανταζόπουλο, σε δύο υπέροχα remixes.

Τώρα, στα 25 του χρόνια, πιο ώριμος και μετά από συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα αυτή με τον Γιάννη Πλούταρχο, παρουσιάζει τη δεύτερη προσωπική του δουλειά, με τίτλο «Άπιαστο Όνειρο».

Το νέο άλμπουμ του Άγγελου, έχει ελαφρολαϊκά στοιχεία με πολύ σύγχρονο ήχο και αποτελεί πρόταση στο μοντέρνο λαϊκό τραγούδι. Τα τραγούδια υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί όπως οι: Teo Tzimas, Σαράντης Αλιβιζάτος, Εύη Δρούτσα, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Θανάσης Γκαραβέλας, Αλεξάνδρα Μιχώτα, Δημήτρης Μπέρης, Γιώργος Κανελλόπουλος, ενώ τη μουσική σε δύο τραγούδια έγραψε ο ίδιος ο Άγγελος Ανδρεάτος.

Στο ραδιόφωνο προηγήθηκε λίγο καιρό πριν το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς τώρα», διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του ’80 που κυκλοφόρησε και σε digital single, ενώ τώρα ακούγεται δυνατά το τραγούδι «Μόλις την πάτησα» σε μουσική Teo Tzimaκαι στίχους Θανάση Γκαραβέλα. Το ίδιο τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαυρομούστακου.

Επιμέλεια- διεύθυνση παραγωγής: Teo Tzimas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here