Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μετά την 1η της επιτυχημένη εμφάνιση στο Caja De Musica, επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, για να μας παρουσιάσει το νέο προσωπικό της project και να μας οδηγήσει με τις ερμηνείες της στον δικό της μουσικό κόσμο!

Την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα την γνωρίζουμε μέσα από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα Les Au Revoir. Με πολύ προσπάθεια και αγάπη έχει στήσει ένα καινούργιο εγχείρημα γύρω από τα τραγούδια και τις μουσικές που αγαπάει με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που θα μας ταξιδέψουν στην Ανατολή, τη Δύση, τα Βαλκάνια, τον Νότο, κάνοντας μας “Ένα γύρο τον κόσμο”!

Το ρεπερτόριο της θα μας οδηγήσει από την Ματούλα Ζαμάνη στον Κώστα Παυλίδη, από την Ishtar στον Γιώργο Νταλάρα, από την Thalia στην Αρβανιτάκη, αλλά και από τον Goran Bregovic στην Ελένη Βιτάλη. Ένα ταξίδι στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού εμπλουτισμένο με μικρές πινελιές εξαίρετων λαϊκών ακουσμάτων που όλοι αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε.

Με τα τρία προσωπικά της single “ Ένα Γύρο τον Κόσμο”, “Όπιο” και “Ο ‘Ηρωάς Μου”, που κυκλοφορούν από την Plus Rec, αλλά και ένα δημοφιλές cover στο Tik Tok στο τραγούδι “Ο Δάσκαλος κι Εγώ” στις αποσκευές της, μας ετοιμάζει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Κιθάρα: Σωτήρης Βογιατζόγλου
Πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης
Μπάσο: Αλέξης Νασσάτι
Τύμπανα: Παναγιώτης Βραχιολίδης

Σάββατο 14 Ιανουαρίου
Έναρξη 22:00

Caja De Musica
Σινώπης 27 – Αθήνα

Είσοδος: 8 euro

RSV: 6944610061

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here