Η νεαρή ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με ένα δροσερό single, που κυκλοφορεί από την εταιρεία “The In Sound”, σε μουσική Παντελή Κυραμαργιού και στίχους Κώστα Μαυρογένη, Σόνιας Ροδιάδη και Παντελή Κυραμαργιού.

Το “Toy” σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα τολμώντας τον ξένο στίχο και μεταπηδώντας από την funk στα blues και τη soul, με ένα σόλο τρομπόνι, από τον Αντώνη Ανδρέου, ο οποίος απογειώνει το κομμάτι.

Θυμίζει καλοκαίρι και σε κάνει να θέλεις να χορέψεις στον ρυθμό του και να τραγουδήσεις τον παιχνιδιάρικο στίχο “oh my little baby, oh my foolish boy”!

Η Αλεξάνδρα Σιετή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία 14 ετών στο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (κλασική θεωρία, αρμονία, υποχρεωτικό πιάνο). Σήμερα βρίσκεται στο 4ο έτος των σπουδών της στο jazz τραγούδι, στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγήτρια τη Βίκυ Αλμαζίδου, έχοντας φοιτήσει και στο Jazz Summer Music Academy της Σόφιας με τους Craig Bailey, Marc Halbeer, Milcho Leviev, Γρηγόρη Σημαδόπουλο, David Murray και Βίκυ Αλμαζίδου.

Είναι η τραγουδίστρια του πενταμελούς σχήματος ‘Τhe Dude’ (soul, funk, blues), το οποίο απαρτίζεται από τους Πέτρο Λαγόντζο, Τάσο Κορκόβελο, Βασίλη Ευαγγέλου και Αλέξη Αρχοντή. Στα κομμάτια που επιλέγουν είναι έντονη η παρουσία φωνητικών, η οποία δίνει μια άλλη ατμόσφαιρα στα live show τους. Οι τακτικές εμφανίσεις του γκρουπ σε μαγαζιά και live stage της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχουν κερδίσει και τους πιο αυστηρούς κριτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here