Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Lyra

Ο Αλέξης Καραβέργος εμφανίστηκε δισκογραφικά το 2008 με το cd  «Ο βασιλιάς σου να γίνω». Το κοινό τον γνώρισε και τον αγκάλιασε αμέσως, ωστόσο έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να ολοκληρώσει το δεύτερο προσωπικό του album, στο οποίο υπογράφει και πάλι ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Το cd με τίτλο «Ζητώ πολλά» που κυκλοφορεί από τη Lyra περιλαμβάνει έντεκα καινούρια τραγούδια με εναλλακτικό ήχο. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός περιγράφει αισθήματα, ιδέες, έρωτες, καταστάσεις που βιώνει σήμερα και ευχές που δίνει για το αύριο, ενώ καταφέρνει να αγγίζει τα όρια του ροκ με εμφανείς επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Ατμοσφαιρικό και σύγχρονο, μελωδικό και γήινο, το «Ζητάω πολλά» είναι ένα cd με ιδιαίτερα δουλεμένη μουσική και στίχους που συγκινούν, ένα cd που αξίζει να μπει στη δισκοθήκη σας και στο soundtrack της καθημερινότητάς σας.

Ο ίδιος γράφει για το νέο του cd: “Υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά, χωρίς να λυπούνται τον εαυτό τους, αγωνίζονται να κερδίσουν πράγματα που εμείς οι υπόλοιποι θεωρούμε αυτονόητα. Άνθρωποι διαφορετικοί που ζούνε στο δικό τους κόσμο, ακολουθούν τη δική τους πορεία και έχουν σκοπό ζωής να προστατέψουν τα λουλούδια της ψυχής, όσο κι αν η πραγματικότητα και η καθημερινότητα θέλουν να τα τσαλαπατήσουν. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου έχουν γραφτεί γι’ αυτούς τους ανθρώπους, ως ελάχιστη ανταπόδοση στο ανεκτίμητο μάθημα που μας προσφέρουν απλόχερα“.

Καλή ακρόαση

Αλέξης Καραβέργος

Τα σκίτσα του άλμπουμ είναι του Νίκου Ξενίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here