«Το Μυστικό τοπίο κρύβει την ημέρα και τη νύχτα, έχει πάθος και έκφραση. Επέλεξα αυτό τον τίτλο γιατί η μουσική έχει φως, ανοίγει μοναδικά περάσματα για να εκφραστεί, μονοπάτια γεμάτα ασπρόμαυρες νότες που χρωματίζουν σιγά σιγά την ψυχή» σημείωνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών στις 16 Ιουλίου με τραγούδια από τον κλασσικό Schubert, τον Nino Rota, τον Piazzolla μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες: Αντύπα, Κραουνάκη, Κορκολή, Ρεμπούτσικα, Σαββόπουλο, και από τη σκηνή του Ηρωδείου μας προ(σ)καλεί σε ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι.

protopsalti_2015_05_005

Η ίδια περιγράφει: «Τα τραγούδια που θα τραγουδήσω, με συγκινούν, με προκαλούν με τον τρόπο τους με πιάνουν απ’ το χέρι σφιχτά και με οδηγούν σε κόσμους πολύ ιδιαίτερους, φανταστικούς, με μεταφέρουν μαγικά από το παρελθόν στο σήμερα και από το τώρα στο αύριο. Ο ήχος μιας συμφωνικής ορχήστρας σού προσφέρει απλόχερα πληθώρα συναισθημάτων, είναι σαν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, όπου κλείνεις τα μάτια και ακουμπάς…».

Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη πλαισιώνουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων) σε διδασκαλία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων
Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Χορωδία GraduArti
Διεύθυνση χορωδίας Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη
Ενορχηστρώσεις Κώστας Παπαδούκας
Κώστας Παπαδούκας πιάνο
Μανώλης Τόμπρος ντραμς
Ορέστης Καλαμπαλίκης κιθάρα
Ζαχαρίας Σταμούλος ηχολήπτης

Οργάνωση παραγωγής μουσικού συνόλου Τώνια Δραγούνη
Mέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 2 ώρες

Τιμές εισιτηρίων
VIP: 35€, 28€, Ζώνη Α: 30€, 24€, Ζώνη Β: 25€, 20€, Ζώνη Γ: 15€, 12€, 10€ (φοιτητικό)
Άνω Διάζωμα: 10€, 8€, 5€ (φοιτητικό, άνεργοι, ΑΜΕΑ)

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:

Κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.
Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων. Εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here