17/1/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός επικοινωνίας)

Η Amparo Sanchez ιδρύτρια των Amparanoia που σημάδεψαν τη world σκηνή για περίπου 10 χρόνια από τα τέλη του ’90, έρχεται στη μουσική σκηνή Αυλαία σε μια περίοδο καλλιτεχνικής ωριμότητας να παρουσιάσει το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Tuscon – Habana”. Πρόκειται για μια αυθεντική προσωπική δουλειά της Amparo Sanchez, την παραγωγή της οποίας ανέλαβαν οι Joey Burns και John Convertino των Calexico. Μέσα από τα τραγούδια της, η Amparo θα μας προτείνει ένα μαγικό συνδυασμό αμερικανικής μελαγχολίας και κουβανέζικης ανεμελιάς και θα γευτούμε ένα μουσικό χαρμάνι σε στιλ “Americana-Cubana” δικής της έμπνευσης…
Special guest: Markos (Locomondo)

Αναλυτικότερα:
Η On Stage παρουσιάζει τη μοναδική Amparo Sanchez
Special Guest Μάρκος (Locomondo)
 
Ένα κορίτσι γεμάτο τρέλα, ένταση και ψυχή πάνω στη σκηνή, η μοναδική Amparo Sanchez, έρχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή Αυλαία για μια ανεπανάληπτη συναυλία.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η προηγούμενη εμφάνισή της στα πλαίσια του Kosmos Festival, η Amparo επιστρέφει για μια ακόμη μοναδική συναυλία, έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουργιο single της που μόλις κυκλοφόρησε.  Ο τίτλος του single είναι “Turista Accidental” και τη σύνθεση και παραγωγή υπογράφουν οι Calexico προεξοφλώντας την επιτυχία του!

Το όνομα της Amparo θυμίζει σε όλους μας, τoυς Amparanoia, μια από τις σπουδαιότερες μπάντες που έχει αναδείξει μέχρι τώρα η Ισπανική σκηνή.  Έπειτα από 11 χρόνια πορείας, 7 άλμπουμ και πάνω από 1000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, η Amparo αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο “Tucson-Habana” και η συνεργασία της με τους Joey Burns και John Convertino των Calexico γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Η μουσική της έχει επιρροές από την αφροκουβανική παράδοση, το φλαμένκο, αλλά και μελωδίες από την Ανατολή, δημιουργώντας ένα γοητευτικό μίγμα ρυθμού και ήχων.
Μαζί της θα εμφανιστεί ο Μάρκος, τραγουδιστής των Locomondo, με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές, και δισκογραφικά (2007) και επί σκηνής. Θα μας παρουσιάσουν το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει μαζί, Ay Ay Ay και θα μας προσφέρουν ένα εκρηκτικό live!

Ετοιμαστείτε για ενέργεια, κίνηση, ζωή, μουσική, ετοιμαστείτε δηλαδή για το μοναδικό ταμπεραμέντο που ακούει στο όνομα Amparo Sanchez!

Άλλοι σταθμοί της περιοδείας:
Θεσσαλονίκη: 21/01/2011, Block 33

Διοργάνωση: On Stage, 210 7475080,

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 20 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ: 25 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here