Ο εκλεκτός συνθέτης Άρης Βλάχος και η εξαιρετική ερμηνεύτρια του Αναστασία Έδεν, παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Αυλές».

Τη μουσική υπογράφει ο Άρης Βλάχος και τους στίχους η ερμηνεύτρια και η Ιωάννα Μακκά. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι μετά την κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group του σπουδαίου έργου του Μάνου Ελευθερίου «Κάψτε το σπίτι».

Με την ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία που υπάρχει μεταξύ τους συνθέτουν και πάλι τη δημιουργική τους ομάδα για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Αυλές».
Οι «Αυλές» είναι ένα αισιόδοξο καλοκαιρινό τραγούδι που υμνεί την ευτυχία και την ανεμελιά της αναπότρεπτης αγάπης, που βάφει γαλάζιους τους ουρανούς και τις θάλασσες του κόσμου.

Οι «Αυλές» ρέουν σαν αεράκι που δροσίζει τα ηλιοκαμένα πρόσωπα και σαν ανεμπόδιστο ρυάκι που ζωντανεύει πάλι τα όνειρα που δοκιμάζονται από την ξηρασία της πραγματικότητας. Η μουσική του Άρη Βλάχου ακούγεται σαν το κελάρισμα του ασυγκράτητου νερού που λάμπει κάτω από τον εκτυφλωτικό καλοκαιρινό ουρανό και φέρνει μνήμες από την αθωότητα των ξέγνοιαστων τραγουδιών της δεκαετίας του ’60.

Η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει αέρινα αποδίδοντας ανάγλυφα με τη σπάνια φωνή της την αισιοδοξία που αποπνέει το τραγούδι από την πρώτο του νότα έως την τελευταία του λέξη.
Οι «Αυλές» είναι ένα τραγούδι κινηματογραφικών θερινών εικόνων που εμφανίζονται αργά, σαν ένα χαρούμενο πλοίο παραθεριστών, από το μακρινό διαυγή ορίζοντα και πλησιάζουν μέσα σε μια έκρηξη χρωμάτων.

Στίχοι: Αναστασία Έδεν – Ιωάννα Μακκά
Μουσική: Άρης Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here