Ο συνθέτης Άρης Βλάχος και ο Μάνος Ελευθερίου παρουσιάζουν την Αναστασία Έδεν, μια νέα ερμηνεύτρια με σπάνιες φωνητικές ικανότητες. Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους είναι «Του έρωτα όλα τα φίλτρα». Ένα τραγούδι συμπορευόμενο του έρωτα και των ημερών με μακρά πνοή. Η συνολική δισκογραφική τους δουλειά αποτελεί μια μουσική πρόταση με τραγούδια που άλλοτε ακουμπάνε σε μια συμφωνική μεγαλοπρέπεια προκαλώντας ψυχική ανάταση και άλλοτε στην απόλυτη απλότητα θυμίζοντας μουσικές καρικατούρες.

Με γνώμονα πάντα τον έρωτα και την αισθητική η δουλειά αυτή εναρμονίζει το σύγχρονο με το κλασικό, το παλιό με το νέο. Η σύμπνοια και ο κοινός καλλιτεχνικός κώδικας μεταξύ δημιουργών και ερμηνεύτριας της οδηγούν σε νέα μονοπάτια που έχουν της βαθιές της ρίζες της στην Ελλάδα. Ένα τραγούδι προπομπός της δισκογραφικής της δουλειάς που πρόκειται να κυκλοφορήσει και η οποία θα αποτελείται από εννιά τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και ένα της αδερφής του, Αγγελικής Ελευθερίου.

eden_cover_2016_02

Σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Άρη Βλάχου ο οποίος έχει πάρει δίπλωμα πιάνου στο Ωδείο Αθηνών και στο UCE της Αγγλίας. Στην επαγγελματική του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής και του θεάτρου. Έχει αναλάβει τη μουσική διεύθυνση σε διάφορες παραστάσεις και μουσικά προγράμματα με κορυφαίες στιγμές την τελετή λήξης των Special Olympics in Athens στο Καλλιμάρμαρο, το Ηρώδειο με την παράσταση «Αυτά που ‘κάψαν το σανίδι» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την παράσταση «Η εκατομμυριούχος».

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα και τον Σταμάτη Κραουνάκη ως ενορχηστρωτής, διευθυντής ορχήστρας και συνθέτης.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της Αναστασίας Έδεν περιλαμβάνονται συμμετοχές σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσικές-θεατρικές παραγωγές, σε συνεργασία με σκηνοθέτες όπως οι Μιχαήλ Μαρμαρινός, Κάρμεν Ρουγγέρη, Νίκος Κούνδουρος, σε παραστάσεις των Σταμάτη Κραουνάκη και Γιάννη Μαρκόπουλου και σε συναυλίες των Γιώργου Νταλάρα, Ορφέα Περίδη & Μελίνας Κανά, Νίκου Ξυδάκη. Έχει εμφανιστεί στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Ορχήστρας των Χρωμάτων, της Βυζαντινής Χορωδίας του Λυκούργου Αγγελόπουλου και άλλων πολλών.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here