Μια μουσική παράσταση που διοργανώνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018.

Τη μουσική παράσταση «Πρόσεξε τι θα πεις…» θα μας παρουσιάσουν δύο καλλιτέχνιδες (εάν καταφέρουν να συμφωνήσουν στο τι θα πουν…), η Αναστασία Μουτσάτσου και η Γιώτα Νέγκα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Πέμπτη στις 8 του Μάρτη και ώρα 21:00.

Η σθεναρή τους, διαφωνία εξελίσσεται στη διάρκεια των συναντήσεων τους, για το στήσιμο αυτής της παράστασης –παρόλο που συνεργάζονται πρώτη φορά και θα ‘πρεπε να κρατούν και λίγο τα προσχήματα– μιας και οι απόψεις τους διαφέρουν για το εάν τα τραγούδια πρέπει να παροτρύνουν το γυναικείο φύλο στην υποταγή προς το ανδρικό, εάν πρέπει να προάγουν την ισότητα, μέρα που είναι, ή εάν τραγουδάμε ό,τι μας κάνει κέφι και… «τσιμέντο να γίνει».

negka_moutsatsou_2018_03

Στο τελευταίο συμφωνούν και οι μουσικοί, Γιώργος και Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνα και πολλά πλήκτρα) και ο Νίκος Κατσίκης, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, λαγούτο και ό,τι έχει χορδές γενικώς.

Σας περιμένουμε και αγωνιούμε για την κατάληξη, εάν και οι καλλιτέχνες όπως όλοι γνωρίζουμε, καταλήγουν πάντα στη σκηνή αγαπημένοι, ανεξάρτητα από διαφωνίες και αυτό βγαίνει στο κοινό…

Η παράσταση θα είναι δωρεάν για τις / τους προσκεκλημένες / -ους και τις / τους φίλες /-ους του Κ.Ε.Θ.Ι., που όμως θα μπορούσαν να συμβάλλουν με το ποτό τους.

Σπεύσατε για έγκαιρες δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Κ.Ε.Θ.Ι.: 210 3898004 (κα. Κατερίνα Κατσώρη, καθημερινά 10:00 – 15:00)

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00

*Η παράσταση θα επαναληφθεί στις 14 Μάρτη στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ. κρατήσεων: 210 9315600

Τιμές ποτών
6 ευρώ μπύρα ή κρασί
8 ευρώ ποτό στο bar
50 φιάλη κρασί | 2 άτομα
100 φιάλη ποτού | 4 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here