Εδώ που μαζευτήκαμε όλοι οι αναθεματισμένοι να σύρει ο χάρος το χορό να βγούμε πεθαμένοι

ΑΝΑΘΕΜΑ του Γιώργου Αδαμαντιάδη
Πειραιάς 1927. Την ώρα που το ελληνικό κράτος προσπαθεί να συνέλθει από την καταστροφή στη Μικρά Ασία, οι γειτονιές του λιμανιού έχουνε μετατραπεί στο μεγαλύτερο κέντρο σωματεμπορίας , προστασίας, παρανομίας & διακίνησης ναρκωτικών ολόκληρης της επικράτειας. Το φρικιό της μαστροπείας & του παρακράτους έχει πολλά κεφαλιά: Μανιάτες, νταήδες, ληστές, τοπικοί άρχοντες και στην κορυφή του τέρατος η αστυνομία. Σάπια η περιοχή μέχρι το κόκκαλο. Ένας βετεράνος του μικρασιατικού πολέμου αναζητά τον βιαστή της κόρης του. Ένας ρεμπέτης με την κομπανία του κηρύσσει πόλεμο στο πολυκέφαλο τέρας. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται & συμμαχούν. Η μοίρα είναι άσσος στο μπαρμπούτι. Τζογάρει τις ζωές μας & ‘μεις μένουμε να δούμε αν κερδίσαμε ή χάσαμε.

* Η ομάδα έχει ανεβάσει και παλαιότερα θεατρικά έργα του Γιώργου Αδαμαντιάδη : MUTE 2018 & Τα Μπάσταρδα του Σίσυφου 2019.

Συντελεστές:
Επιμέλεια σκηνοθεσίας & συγγραφή κειμένου : Γιώργος Αδαμαντιάδης
Βοηθός σκηνοθεσίας : Παύλος Ιορδανόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμού : Λογοθέτης Δημήτρης

Παίζουν: Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιάννης Ζαφείρης, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Ειρήνη Ζήκα, Κατερίνα Κυπραίου, Παύλος Ιορδανόπουλος, Στέλιος Μοίρας & Φάνος Θεοφάνους.

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15.
Διάρκεια 1:45’

Θέατρο Καλλιρόης
(Καλλιρόης 10,Αθήνα)

Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό, 8€ φοιτητικό και ανέργων.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6972144563, 6949230879

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων
Ακατάλληλο για ανηλίκους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here