7/10/2011
www.musiccorner.gr

Η παρέα του Γιάννη Χανιωτάκη παρουσιάζει αυτό το διάστημα ένα νέο ραδιοφωνικό single με τίτλο «Μαζί». Ένα ντουέτο έκπληξη με τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη και την νέα πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια του συγκροτήματος Αναστασία Μουτοπούλου, σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιάννη “emigre” Χανιωτάκη.

Οι Emigre δημιουργήθηκαν το Φεβρουάριο του 1998 με μοναδική φιλοδοξία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική ποπ – ροκ σκηνή και να μεταναστεύσουν με τη μουσική τους τις καρδιές και τις αισθήσεις του κόσμου στον μαγικό κόσμο των emigre. Με τον φρέσκο ήχο τους, τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και την συνθετική καθοδήγηση του δημιουργού και κιθαρίστα Γιάννη “emigre” Χανιωτάκη, το συγκρότημα λάνσαρε μία νέα πρόταση στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας.

Φέτος θα τους δούμε στο Dome στην Πολιτεία μαζί με την Ράνια Κωστάκη που την γνωρίζουμε μέσα απο τις ραδιοφωνικές της εκπομπές εδώ και 20 χρόνια, αλλά και τις μουσικές που επιλέγει σε πολλά club σε όλη την Ελλάδα. Από Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι βραδιές στα βόρεια προάστια θα έχουν πολύ θόρυβο και διακσέδαση στο γνωστό Club – εστιατόριο.

DOME (De belle Helene) bar restaurant
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία, Κηφισιά – Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here