O Γεράσιμος Ανδρεάτος, απλώνει το χέρι στον Σταμάτη Χατζηευσταθίου και ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του “Ρυθμός Stage” για δύο μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου με τον τίτλο «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γεράσιμου, του πιο αυθεντικού τραγουδιστή της γενιάς του, τα τραγούδια του οποίου υπογράφει ο Σταμάτης.

Τα νέα τραγούδια, άλλοτε φωτεινά επειδή μας το προστάζουν οι μέρες μας κι άλλοτε εσωστρεφή επειδή το έχει ανάγκη η ψυχή μας, αναμιγνύονται με τα τραγούδια που ήδη κυλάνε στο αίμα μας όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας ένα χαρούμενο κι απρόσμενο πάντρεμα.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σε ένα πρόγραμμα έκπληξη, με τη λαχτάρα έφηβου για κάτι διαφορετικό, τραγουδά στίχους και μουσικές που πάντα υπήρχαν μέσα του και που τώρα θέλει να μοιραστεί με τον ξεχωριστό δημιουργό και μας ψιθυρίζει χαμογελώντας… «κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Η αγκαλιά των δύο καλλιτεχνών όμως ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί μια φίλη τους που είναι και από τις πιο προικισμένες, σύγχρονες ερμηνεύτριες. Η Ζωή Παπαδοπούλου επισκέπτεται τον Γεράσιμο και τον Σταμάτη για να τους πει ότι «Το αναλύσαμε πολύ» τον τελευταίο καιρό και ότι οι άνθρωποι «Μέσα στο μετρό» μοιάζουν τόσο εγκλωβισμένοι στο γκρίζο της εποχής μας. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια ενώνει τη χαρακτηριστική φωνή της με αυτές του κόσμου και των φίλων της για να μας χαρίσουν όλοι μαζί δύο ξεχωριστές παραστάσεις.

xatzieystathiou_andreatos_papadopoulou_2015_01

Παίζουν μαζί τους οι μουσικοί:
Aγγελος Παπαδάτος – μπάσο
Θάνος Σταυρίδης – ακκορντεόν
Νίκος Κασαβέτης – τύμπανα
Βαγγέλης Κονταράτος – ηλεκτρική κιθάρα

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
τηλ. 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here