Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς. Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν αυτό το φθινόπωρο το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε 4 πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».

Χρόνια το περιμέναμε και ήρθε η στιγμή να το ζήσουμε! Τους αγαπάμε και τους ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια και στις προσωπικές τους πορείες.

Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν. Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια», τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις «Τρύπες» έως σήμερα.

Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο «κεντάει» κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των «Ξύλινων Σπαθιών» όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.

aggelakas_pavlidis_afisa_2017_09

Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι το γεγονός αυτού του φθινοπώρου. Όπως το λέει ο τίτλος της: «Από γιορτή σε γιορτή». Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε… «ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί»…

B-movies
Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο
Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C
Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα
Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα
Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα
James Wylie στο σαξόφωνο

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης

Παραγωγή: Novel Vox

ΠΟΛΕΙΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

9/9 ΛΑΡΙΣΑ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
15/9 ΑΘΗΝΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
20/9 ΠΑΤΡΑ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
7/10 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ WE

Ώρα έναρξης: ΑΘΗΝΑ: 20:45
Οι πόρτες ανοίγουν: 18:30

*Για τις υπόλοιπες πόλεις θα δοθούν πληροφορίες σύντομα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
10 € (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 14 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spot, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva kiosk Σύνταγμα

*Για τις υπόλοιπες πόλεις θα δοθούν πληροφορίες σύντομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here