Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ιδιοσυγκρασιακή βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, the Buzz Bastardz, ξανα στο ΙΛΙΟΝ plus… συγκινούν και μας ξεσηκώνουν!

Κινούνται με ευελιξία, ευρηματικότητα και γνώση ανάμεσα στην παράδοση και σε σύγχρονες φόρμες, αποτελώντας, από τη δημιουργία τους, το 2008, μια από τις «πιο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις της world jazz σκηνής στη Ελλάδα» και «στη σκηνή ένα εκρηκτικό σύνολο μουσικών»!

Βαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί, δρόμοι ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς…

toubanaki_2017_02

Η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου (Ελλάδα, Νέα Υόρκη) με πρωτότυπες συνθέσεις και ευρηματικές διασκευές σε εφτά διαφορετικές γλώσσες, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και θεωρήθηκε «ως ένας από τους καλύτερους εγχώριους δίσκους της χρονιάς».

Εφτά μουσικοί επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα με μουσικές πέρα από σύνορα και νόρμες , με μουσικές που δονούν βαθειά την ψυχή…

Toubanaki & the Buzz Bastardz:
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή
Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο & σοπράνο σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών
Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. 210 8824383

Έναρξη: 22:00

Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here