Μια κοινή εμφάνιση δύο νέων καλλιτεχνών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής.

Η Άννα Χρυσάνθου, μετά από το πρώτο της προσωπικό τραγούδι «Άν-να», κυκλοφόρησε πρόσφατα ακόμη ένα single, «Το Τανγκό της Μέρυλιν», στο οποίο συνεργάστηκε με σπουδαίους μουσικούς όπως ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και ο Μιχάλης Πορφύρης. Έχοντας πίσω της ακόμη μια δισκογραφική συμμετοχή σε τραγούδια του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου, συνεχίζει τις live εμφανίσεις της και ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, είναι ένας νέος καλλιτέχνης, που πρωτογνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια στο “The Voice”. Μετά τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento στην Ιερά Οδό, μας παρουσίασε πρόσφατα το καινούργιο του τραγούδι «Ξένος» δίνοντας ένα στίγμα της δουλειάς του.

chrisanthou_afisa_2017_20

Η Άννα Χρυσάνθου με το ακουστικό της σχήμα καλωσορίζει για ακόμη μια φορά τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Μαζί θα μας παρουσιάσουν τα καινούργια τους τραγούδια μέσα όμως σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τους τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο «φτιαγμένα» για μπάσο, βιολί, κιθάρα, λαούτο και πλήκτρα.

Swing διασκευές, rock διασκευές, original τραγούδια, αλλά «και της ώρας» ερμηνείες, είναι ένα δείγμα από το πρόγραμμα που ετοιμάζουν.

Μαζί τους ο Άλκης Δήμος στο λαούτο και στο μπάσο και ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί και στα πλήκτρα.

Πέμπτη 20 Απριλίου
Ώρα: 21:30

Άλικο
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
Τηλ. 210 3253272

Τιμή εισιτηρίου: 4 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here