Η Άννα Χρυσάνθου έρχεται στο Caja de Musica για μια μοναδική βραδιά. Με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών επί σκηνής, μαζεύει στις αποσκευές της τα προσωπικά της τραγούδια, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα και τα παρουσιάζει σε ένα δυναμικό πρόγραμμα.

Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, από δημιουργούς που θαυμάζουμε, όπως επίσης και όλα όσα αποτελούν μουσικές επιρροές για την πορεία της Άννας.

Η Άννα Χρυσάνθου είναι μια νέα τραγουδοποιός, την οποία χαρακτηρίζουν οι δυναμικές της ερμηνείες και το αέρινο γρέζι στη χροιά της. Σε αυτά τα χρόνια έχει συνυπάρξει επί σκηνής με γνωστούς και άγνωστους καλλιτέχνες και μέσα από αυτές τις εμπειρίες αντλεί έμπνευση για τη δική της μουσική. Στη μουσική της υπάρχουν στοιχεία της ποπ/ροκ κουλτούρας, ενώ οι στίχοι της είναι βιωματικοί με στοιχεία ρεαλισμού, αυτοσαρκασμού και ατάκας.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό, με τις μουσικές του σήμερα, έχοντας πάντα στα θεμέλια τις μουσικές του χθες, με σεβασμό και εσωστρέφεια.

Παρασκευάς Κίτσος – μπάσο
Ηλιάνα Κορέτση – τσέλο
Γρηγόρης Ντάνης – ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξης Στενάκης – κλαρίνο/σαξόφωνο/πιάνο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης – drums

Σχέδιο αφίσας: Ελεάνα Χρυσάνθου
Artwork/Poster Design: Ερμίνα Εμμανουήλ

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου
στις 21:00

Caja de Musica
Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου
Κρατήσεις στο 6906418034

Tιμή Εισόδου: 10ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here