Νέο video clip ετοίμασε η Άννα Κατσούλη, για το τραγούδι της «Μόνο να ‘ρθεις». Πρόκειται για μια αδελφική σύμπραξη καθώς τη μουσική υπογράφει ο αδελφός της, Βασίλης Κατσούλης και τους στίχους η ίδια η ερμηνεύτρια. Στο video clip συμμετέχει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, σε ρόλο χορεύτριας!

Η Άννα Κατσούλη – με καταγωγή από τα Σφακιά και τη Σαντορίνη – προέρχεται από μια 12μελή υπερπολύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια, στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα «Ηχαγωγός» πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της ενώ εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής.

Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού, λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο «Κάθε νότα μου για σένα» τραγουδώντας για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών.

Την ίδια χρονιά γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’ αγάπης και του έρωτα», που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media. Τον τελευταίο χρόνο διοργανώνει διαδικτυακές συναυλίες αλλά και τη μουσικοπαιδαγωγική διαδικτυακή δράση “Anna’s Kids project»

Το τραγούδι «Μόνο να’ρθεις» ανήκει στο 2ο προσωπικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή» που κυκλοφορεί από τη Zoe Music Ltd.

Μέρες κυλούν
Και φορούν ίδιο όνομα
Ίδιο το αύριο με το χθες

Μόνο να ’ρθεις
Δώσε μου πίσω το φως της αυγής
Κι άσε να ελπίζω
Για μια ζωή πως θα’ρθεις
Και στ’όνειρό μου μη διαβείς
Να βγει ο ήλιος,να’σαι εκεί
Για μια φορά
μόνο να ’ρθεις

Πέτρινο βλέμμα
Μαβί
Ποιος με κέρασε
Τέτοια ατέλειωτη πληγή

Μόνο να ’ρθεις
Δώσε μου πίσω το φως της αυγής
Κι άσε να ελπίζω
Για μια ζωή πως θα’ρθεις
Και στ’όνειρό μου μη διαβείς
Να βγει ο ήλιος,να’σαι εκεί
Για μια φορά
Μόνο να ’ρθεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here