Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος, να φιλοξενήσει την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση!

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της για μια μοναδική παράσταση στο Θέατρο Άλσος!

Η Άννα Βίσση – που όλοι έχουμε τραγουδήσει… με τραγούδια τεσσάρων και… δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις! Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το Hotel Eρμού στο Γκάζι.

Ένα μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που θα σας απογειώσει με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8831487 & 210 8227471

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here