Παράλληλα με την καριέρα του στο χώρο του θεάτρου, ο Αντώνης Βαρθαλίτης πραγματοποίησε πριν ένα χρόνο τα πρώτα του βήματα στη μουσική, και έτυχε αμέσως πολύ θερμής ανταπόκρισης από το κοινό.

Τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο το πρώτο του single με τίτλο «Ψάξε στο Στίχο». Το τραγούδι αυτό αγκαλιάστηκε από το κόσμο και παίζει ακόμα σε ραδιόφωνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην συλλογή της Final Touch «Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι» πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Το δεύτερο του single με τίτλο «Βραδινή Ζάλη», ένα μελαγχολικό, μεθυστικό κομμάτι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2015, γνώρισε και αυτό αναγνώριση από τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα παρουσιάζει το τρίτο του single με τίτλο «Το Τριανταφυλλάκι». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική ερωτική pop/rock μπαλάντα σε στίχους και μουσική του ιδίου. Στα πλήκτρα και τα δεύτερα φωνητικά συμμετέχει ο Νίκος Στάικος ενώ η παραγωγή και η ενορχήστρωση έγιναν από τον Τάσο Θάνο.

Ένα ευαίσθητο τραγούδι με εθιστική μελωδία και ρεφρέν που κολλάει στο μυαλό… το Τριανταφυλλάκι συνεχίζει επάξια την σταθερά ανερχόμενη πορεία του Αντώνη Βαρθαλίτη στο τραγούδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here