Την Κυριακή 17 Μαΐου, οι Άντρες  που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέδειξαν πως είναι έτοιμοι για όλα, θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση αποχαιρετώντας τη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη και θα ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων των Stephen Sinclair και Anthony McCarten «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ», έχει την υπογραφή  των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στην απόδοση και σκηνοθεσία, ενώ σπουδαίοι κωμικοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα.

antres_etoimoi_gia_ola_2014_09_001

Η ιστορία τους:Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή (Κώστας Κόκλας), έναν ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη, Κυριακή 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 (λαϊκή), 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Τετάρτη έως Παρασκευή: Πλατεία 17€, Εξώστης 15€
Σάββατο & Κυριακή: Πλατεία 20€, Εξώστης 18€
Σάββατο απόγευμα (λαϊκή): 15€

Διάρκεια παράστασης: 120’ (με διάλειμμα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here