Το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαΐου, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νέος καλλιτέχνης Παναγιώτης Τσαφαράς, εμφανίστηκε σε ένα απολαυστικό live στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ με αφορμή την χρυσή απονομή του παρθενικού του CD Single “Πρώτη Γνωριμία“, που κυκλοφόρησε από την PANIK Platinum πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Στην ξεχωριστή βραδιά της απονομής το παρόν έδωσαν, οι συνεργάτες του Παναγιώτη Τσαφαρά από την PANIK Platinum, o παραγωγός του Νίκος Γ. Μακράκης, σημαντικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στον νεαρό καλλιτέχνη.

tsafaras_2015_05_003

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Παναγιώτη και ο σημαντικός συνθέτης κύριος Χρήστος Νικολόπουλος, αλλά και ο Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος, κύριος Μάνος Ελευθερίου.

tsafaras_2015_05_002

Γνωρίσαμε τον πολλά-υποσχόμενο νέο ερμηνευτή Παναγιώτη Τσαφαρά μέσα από μία ερμηνεία που τον έκανε να ξεχωρίσει, στο τραγούδι του Τάκη Σούκα “Όλα Είναι Εδώ”, σε στίχους της Λίτσας Άρχοντα. Συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με το 2ο κατά σειρά single του “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και με την εξαιρετικά τιμητική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο 3ο του single και τη διασκευή του “Άσε Με Να Λέω”.

tsafaras_2015_05_001

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 ετών), ο Παναγιώτης κατέχει μία σπάνια ωριμότητα φωνής καθώς και ειδοποιά μουσικά χαρίσματα, που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια των καταξιωμένων δημιουργών, Τάκη Σούκα και Χρήστου Νικολόπουλου που του εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους, για να ακολουθήσει η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία»

tsafaras_2015_05_004

Το κοινό αγκάλιασε την πολύ προσεγμένη και αξιόλογη πρώτη δισκογραφικη δουλειά του νεαρού Παναγιώτη Τσαφαρά, κάνοντας το CD Single «Πρώτη Γνωριμία» επίσημα χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here