14/6/2011
www.musiccorner.gr

Με ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό summer party, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η δισκογραφική του εταιρεία Heaven Music γιόρτασαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουνίου την πολυπλατινένια επιτυχία (11 φορές πλατινένιο) του album «Τα ίσια ανάποδα» στο Private House του Island.

Έχοντας ξεπεράσει τις 130.000 πωλήσεις, η δισκογραφική δουλειά «Τα ίσια ανάποδα» ήταν ένα album που χαρακτήρισε μουσικά την τελευταία χρονιά με τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, ενώ το «Ίσια ανάποδα show» που παρουσίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο εμπνευσμένο, ανατρεπτικό και δημοφιλές πρόγραμμα της σεζόν!

Λίγο μετά την δύση του ηλίου, φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη προσήλθαν στον υπέροχο χώρο του Private House, για να συγχαρούν τον δημοφιλή καλλιτέχνη για τη μεγάλη του επιτυχία. Λίγο μετά τις 10 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης πήρε το μικρόφωνο και προσκάλεσε το Γιώργο Μαζωνάκη και τους συντελεστές του album για να απονείμει τους πολυπλατινένιους δίσκους: το Γιώργο Γκικοδήμα των O.PA, τη Νίκη Παπαθεοχάρη, το Γιώργο Παπαδόπουλο, το Νίκο Γρίτση το Γιάννη Δόξα, το Fettah Kan, το Στέλιο Μαρή, το Νικόλα Νικολάου, τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον παραγωγό Κώστα Καλημέρη. Δίσκοι απονεμήθηκαν επίσης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ρυθμός, Sfera και Cosmoradio και φυσικά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που συνετέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία!

Το ταξίδι του «Ίσια ανάποδα» όμως συνεχίζεται καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία  σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και “τερματικό” σταθμό το Thalassa People’s Stage στην Αθήνα από τις 26 Αυγούστου για 10 εμφανίσεις!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here