Η μουσική σκηνή «Οδός Ακαδημίας» παρουσιάζει ένα μουσικό show γεμάτο χιούμορ, τραγούδι, χορό, έρωτα, γέλιο, νοσταλγία, καλό ελληνικό τραγούδι και πολύ κέφι με τίτλο «Απόψε πάω Μέγαρο»!

Η Έλντα Πανοπούλου, σε μια όμορφη μαγική στιγμή συναντάει την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Χρίστο Αντωνιάδη γίνονται φίλοι, διαλέγουν υπέροχα ελληνικά τραγούδια, διαχρονικά και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ!

Αυτό το show τα έχει όλα! Έχει swing, έχει disco, έχει μπαλάντες, έχει τα αγαπημένα μας τα λαϊκά, ελληνικό σινεμά, τα ωραία ελαφρολαϊκά, έχει αποκριές, καλοκαίρι, έχει έρωτα σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, έχει χιούμορ, συγκίνηση και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδικό.

Ένα μουσικό θέαμα, που θα σας συναρπάσει και που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές και υπέροχους μουσικούς οι οποίοι δημιουργούν μια μαγική βραδιά με τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη χρώματα και χαρά, η Δέσποινα, ο Χρίστος, η Ελντα, οι ηθοποιοί, χορεύουν, τραγουδούν και όλοι γίνονται ένα… μια παρέα κάθε βράδυ!

Ο Χρίστος δένει την γραβάτα του, παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι …η Δέσποινα φοράει το υπέροχο μακρύ φόρεμα της …και η Ελντα … η Ελντα δεν πάει Μέγαρο, θα μείνει με τον παίδαρο!

Concept – σκηνοθεσία: Ελντα Πανοπούλου
Χορογραφίες : Αθηνά Λάτση

Έναρξη Σάββατο 11 Γενάρη

“Οδός Ακαδημίας”
Ακαδημίας 43 Αθήνα
Τηλ. 6986619659

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here