Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος, μετά το “Σ΄αυτή τη χώρα”,  παρουσιάζει “Το ψάρι“, το δεύτερο από τα 6 τραγούδια του επερχόμενου προσωπικού του album,  το οποίο θα ολοκληρώνεται σταδιακά και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 με τίτλο “6”!

Ο τίτλος είναι μια αναφορά στα 6 χρόνια της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε, αλλά και στα 6 χρόνια που έχουν περάσει από την έκδοση του προηγούμενου προσωπικού album του Απόστολου καθώς και στον αριθμό των τραγουδιών που περιλαμβάνονται στη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Έξι τραγούδια, έξι διαφορετικές οπτικές της ζωής, που συναντιούνται με κοινό παρανομαστή τη μουσική,  το λόγο και τις ερμηνείες του αγαπημένου τραγουδοποιού. Σε δύο από τα τραγούδια  – μεταξύ των οποίων και το “Σ’αυτή τη χώρα” που κυκλοφορεί  από τον περασμένο Μάρτιο –  τους στίχους έχει γράψει η Τάμμυ Τσέκου. Την επιμέλεια παραγωγής του album, έχει ο συνθέτης και παραγωγός Γιώργος Ανδρέου.

“Το ψάρι”, εμπεριέχει τον χαρακτηριστικό τρόπο του Απόστολου να  συνδυάζει μουσικά την  Ανατολή με τη Δύση ως κάτι ενιαίο. Είναι ένα τραγούδι που δοκιμάστηκε από τον τραγουδοποιό στις ζωντανές του εμφανίσεις – όπως και τα υπόλοιπα του album – αγαπήθηκε και τελικά αποτυπώθηκε μουσικά ως μια σύγχρονη, δυνατή ροκ μπαλάντα, αναδεικνύοντας την υπαρξιακή και ανατρεπτική θέση των στίχων της.

“Το ψάρι”
Στίχοι, μουσική, ερμηνεία: Απόστολος Ρίζος

Παίζουν:
Κώστας Μιχαλός / ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης/ μπάσο
Νίκος Κασσαβέτης / τύμπανα
Απόστολος Ρίζος / ακουστικές κιθάρες
Βαγγέλης Καρύπης/ κρουστά
Γιώργος Ανδρέου / πλήκτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here