Πρόπερσι το καλοκαίρι ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του πολύτιμο έργο για τον πολιτισμό μας. Ποίηση, πεζογραφία αλλά και εκατοντάδες αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και θα συνεχίσουν να μας “αγγίζουν” για πολύ καιρό ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης Άρης Βλάχος και η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν συνεργάστηκαν στενά με τον Μάνο Ελευθερίου γράφοντας τραγούδια και αφήνοντας παρακαταθήκη στην σύγχρονη δισκογραφία δύο δίσκους. Με αφορμή την φιλία και την συνεργασία τους με τον Μάνο Ελευθερίου οι δύο καλλιτέχνες ετοίμασαν και παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση με τα ωραιότερα τραγούδια του που μελοποιήθηκαν από τους
σημαντικότερους δημιουργούς των τελευταίων δεκαετιών. Από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση ως τη «Θητεία» του Γιάννη Μαρκόπουλου, από τα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη ως το «Κάτω απ’ τη μαρκίζα» του Γιάννη Σπανού, από τον «Άμλετ της σελήνης» του Θάνου Μικρούτσικου ως το «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια» του Σταύρου Ξαρχάκου και το «Ελεύθεροι κι ωραίοι» του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Μία πληθώρα αγαπημένων τραγουδιών με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου που επιμελήθηκε με μεράκι ο συνθέτης και πιανίστας Άρης Βλάχος ερμηνεύει η μοναδική Αναστασία Έδεν και συνοδεύει μαζί τους η δεξιοτέχνης ακορντεονίστα Άννα Λάκη.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 21.30

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033

Είσοδος: 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here