Οι Assoi tou Salvador παρουσιάζουν το καινούριο single “Ζήλια μου“! Η γνωστή επιτυχία της Χαρούλας Αλεξίου σε disco-funk εκδοχή από τη μοναδική Μελίνα Ασλανίδου. Μια απρόβλεπτη συνάντηση τριών μουσικών χώρων με ένα άκρως δημιουργικό και χορευτικό αποτέλεσμα!

Η Μελίνα εντυπωσιάζει με την ακρίβεια και την ισορροπία της ερμηνείας της, που ενώ έχει τον προσωπικό της χαρακτήρα, ταυτόχρονα μένει πιστή στο πρωτότυπο και καταφέρνει να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το disco-funk περιβάλλον.

Αυτό είναι το τέταρτο pre-release από τον νέο Album “Assoi tou Salvador – Skandalo!”.
[Hint: Το τραγούδι έγινε κατά παραγγελία για να συμμετέχει στο μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάζει η δισκογραφική εταιρία «Καθρέφτης» στο στιχουργό Μανώλη Ρασούλη και θα κυκλοφορήσει σύντομα.]

Μερικά χρόνια μετά το αξιοσημείωτο ντεμπούτο τους “Chicago Giname!” οι Άσσοι επιστρέφουν με ένα εκρηκτικό album γεμάτο ρυθμό και ένταση. Το νέο CD “Skandalo!”, που θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρία «Καθρέφτης», θα περιέχει αυθεντικές συνθέσεις ενώ θα συνεχίζεται η παράδοση των απρόβλεπτων διασκευών και θα μας μεταφέρει στον disco-funk-reggae κόσμο των Άσσων!

Μελίνα Ασλανίδου – Φωνή

Assoi tou Salvador:
Ada “Luna” Σεραϊδάρη – Φωνή, Κρουστά
Loui Salvador – Κιθάρα, Φωνή
Κώστας Στάικος – Σαξόφωνα
Άγγελος Γεωργάκης – Μπάσο
Vago Cuervo – Τύμπανα

Μαζί τους:
Γιάννης Καραγιαννάκης – Τρομπέτα
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος – Τρομπόνι
Κώστας Βαζούρας – Βαρύτονο Σαξόφωνο
Γιάννης Μπαφαλούκας – Πλήκτρα

Μουσική/Στίχοι: Νικολόπουλος/Ρασούλης
Διασκευή/Ενορχήστρωση: Loui Salvador

Διεύθυνση πνευστών: Κώστας Στάικος
Παραγωγή: Loui Salvador
Ηχοληψία: Γιώργος Πρινιωτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here