To πρώτο original single των Before Sunday με τίτλο ‘No Destinationείναι γεγονός και είναι όσο groovy φαντάζεστε! Η μοναδική Pop-Rock διάθεση που συνδυάζεται επιτυχημένα με funky-jazzy ρυθμούς και τις  ρυθμικές guitars καθώς και οι προσεγμένες φωνητικές αρμονίες συνθέτουν έναν “φρέσκο” αλλά και “γνώριμο” ήχο που τραβάει αμέσως την προσοχή του ακροατή.

Το τραγούδι “ντύνει” το γεμάτο χρώματα video του σκηνοθέτη Tony Huber!

Οι Before Sunday δημιουργήθηκαν το 2014από τους Nik Basis (guitar vocals) & Stella Panteloudi (vocals percussion). Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη οι Before Sunday έχουν πραγματοποιήσει πολλές  live εμφανίσεις κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα. Αρχικά έκαναν αισθητή την παρουσία με τις αξιοπρόσεκτες διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια όπως το ‘Allaboutthebass’ (MeghanTrainor) , ‘ Mirrors‘ (JustinTimberlake)  και ΄Imnottheonlyone’ (SamSmith). Τα συγκεκριμένα video δημοσιεύθηκαν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.Όμως δεν σταμάτησαν εκεί… Tο 2015 δοκιμάζουν την τύχη τους στο Manchesterτης Αγγλίας. Εκεί ηχογραφούν  το τέταρτο cover τους “ BangBang”(JessieK, AriannaGrande, NickiMinaj) και  συναντούν τον Nick McCabe κιθαρίστα του συγκροτήματος The Verve, και συζητούν τις προοπτικές συνεργασίας με τον επιτυχημένο μουσικό/παραγωγό.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, όλα τα videos διασκευών των Before Sunday, κερδίζουν τα βραβεία καλύτερης διασκευής, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ερμηνείας στο βρετανικό musicnetworkBeat 100. Έπειτα από ένα χρόνο αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο Λονδίνο αναζητώντας νέους στόχους και βάζοντας πλώρη για τον δικό τους προσωπικό δίσκο. Ηχογραφούν δυο ακόμα covers, τα ‘ Ain’t been done’ (JessieJ) και το ‘ Pokemon Theme Song’ από την ομώνυμη παιδική σειρά Pokemon στα πλαίσια της σειράς video ‘Nostalgia’.

Αυτή την περίοδο οι Before Sunday είναι αφοσιωμένοι στην ηχογράφηση του πρώτου τους LP σε studio του Λονδίνο και ετοιμάζουν live εμφανίσεις καθώς και μια περιορισμένης διάρκειας περιοδεία σε Αγγλία και Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here