Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ η νέα συλλογή τραγουδιών του Γιάννη Κότσιρα, BEST 2018”.

kotsiras_cover_2018_01

Δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου του CD «Αθώος ένοχος», που του άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο της δισκογραφίας, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης έχει τραγουδήσει εξαιρετικά τραγούδια, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα των ελλήνων δημιουργών και έχει διαπρέψει στις ζωντανές του εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Όλη αυτή τη διαδρομή που συνεχίζεται με την ίδια ορμή δημιουργικότητας αλλά και αθωότητας παράλληλα, αφού ο ίδιος παραμένει ένας εργάτης της μουσικής, ανοιχτός σε ό,τι τον συγκινεί και τον κινητοποιεί καλλιτεχνικά, δεν είναι εύκολο να την περιορίσει κανείς σε μία συλλογή. Το μόνο που μπορείς, είναι κάθε φορά να προσπαθείς με το συναίσθημα να επιλέξεις κάποιες υπέροχες στιγμές, κάποιες ξεχωριστές ερμηνείες, κάποια τραγούδια που ίσως σήμερα ηχούν πιο επίκαιρα.

Με αυτή την σκέψη, ο Γιάννης Κότσιρας διάλεξε ένα νέο best για το 2018, ετοιμάζοντας τις αποσκευές του για μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, που θα τον φέρει κοντά σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς και θα του δώσει νέα ερεθίσματα για τη συνέχεια της καλλιτεχνικής του πορείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here