Η συμμετοχή τους στο X-Factor στάθηκε αφορμή για μια υπέροχη συνεργασία και μια φρέσκια διασκευή του τραγουδιού «Δε με νοιάζει» από το συγκρότημα Μέλισσες.

Ο μουσικός παραγωγός Borek με πάνω από 12 χρόνια στη μουσική βιομηχανία με την πρωτότυπη συμμετοχή του στο X-Factor και την επιτυχημένη πορεία του στο διαγωνισμό συναντά μουσικά την Κατερίνα Λαζαρίδου. Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η νικήτρια του φετινού X-Factor και γνωστή από την διαδικτυακή πλατφόρμα Tik Tok, όπου μοιράζεται τη μουσική της με τους followers της.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στην ίδια ομάδα στο μουσικό show X-Factor, υπό την καθοδήγηση του αγαπημένου τους μέντορα, Χρήστου Μάστορα, του οποίου διασκευάζουν αγαπημένο τραγούδι. Ενώνουν τις φωνές τους σε αυτήν τη διασκευή, που επίκειται να γίνει η νέα επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, και θα μας κάνει να «κολλήσουμε» και να τραγουδάμε στο repeat. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 08 Ιουλίου στο κανάλι του Borek στο Youtube και έχει αποσπάσει πάνω από 140 χιλιάδες views και εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Ο Borek είναι υπεύθυνος για τη μοναδική ενορχήστρωση, η οποία δένει αρμονικά με την pop φωνή της Κατερίνας. Η συνεργασία αυτή φαίνεται πως είναι το έναυσμα που έψαχναν για να τους μάθει και να τους αγαπήσει περισσότερο το ευρύ κοινό. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους φαίνεται να είναι γεμάτος φως και η πορεία που θα διαγράψουν στη μουσική σκηνή πολύ μακρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here