Το μουσικό ταξίδι των Bunta Planedo έχει ξεκινήσει δύο μήνες τώρα. Στη διεθνή γλώσσα esperando bunta planedo σημαίνει πολύχρωμος πλανήτης. Και το πνεύμα αυτής της γλώσσας, πνεύμα ενότητας και ισότητας, κουβαλάνε και οι μουσικές των Bunta Planedo. Κάθε χρώμα δέρματος, κάθε ηχόχρωμα, κάθε επιλογή ανθρώπινη γίνεται νότα τους. Σ’ αυτόν τον πλανήτη αντί για υπερθέρμανση και πυρηνικά, το κοινό κάθε ζωντανής εμφάνισης «κινδυνεύει» μόνο από υπερβολική δόση μουσικής και εκρήξεις ρυθμού. Πρωτότυπα μουσικά μονοπάτια και διασκευές έκπληξη, Αφρική και Βαλκάνια, trap και ταξίμια, όλα συναντιούνται πάνω του κι αρμονικά τον γεμίζουν χρώμα!

bunta_planedo_2018_11_001

Το πρώτο βίντεο κλιπ των Bunta Planedo αποδείκνύει όλα τα παραπάνω. Το Κύμα έρχεται να μας ξεσηκώσει κρατώντας όσο καλοκαίρι χρειάζεται για να βγάλουμε το χειμώνα ή -για τους χειμωνιάτικους τύπους- όση δροσιά χρειάζεται να κρατήσει τη μέρα μας.

Σε στίχους Mc Yinca και μουσική Γιάννη Δίσκου, Dj Tyler, με special featuring των Unboxholics Team και σκηνοθεσία Nonsap Visuals, το Κύμα θέλει να μας κερδίσει φέρνοντας χρώμα στις καρδίες μας…

Video credits:
Director/DOP: Νώντας Σαπίδης [Non Sap Visuals]
Οργάνωση παραγωγής: Αλέξανδρος Σαλαμές – Ζαχαρίας Σπανός
Mix-Master: Σωτήρης Νούκας, Underground Studio Thessaloniki
Brass Recording: Σωτήρης Τσακανίκας Andama Records Studio
Vocal Recording: EnD Productions

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here