Βurn Ιt Βlue. Μια παράσταση χωρίς λόγια. Με έναν δεξιοτέχνη στο πιάνο, τον Μάριο Τούμπα, και μια φωνή που ακροβατεί μεταξύ παύσης και μουσικής.

Η Ζωή Παπαδοπούλου – στις 8 Φεβρουαρίου στο Black Duck – τραγουδάει το  Πάθος για τη Ζωή. Μ’ ένα ταξίδι που αρχίζει από τις μονομαχίες των μπαντονεόν στο Μπουένος Άιρες και τις ραντσέρας του Μεξικού και φτάνει ως τα μπλουζ  του Νότου και τα λευκά μπλουζ και από τα αυτοβιογραφικά τραγούδια της Βιτάλη και της Αλεξίου στα τραγούδια-προσευχές της Μοσχολιού, σε μια παράσταση που δείχνει πώς η Μουσική ελίσσεται ανάμεσα στο Πραγματικό και τις μυθικές αντανακλάσεις που της «δανείζει» ο κινηματογράφος, το θέατρο, η ζωγραφική και οι αστραφτερές σκηνές των μιούζικαλ στο Μπρόντγουαιη.

Η Ζωή μοιράζεται μαζί μας, τραγούδια από τους προσωπικούς της δίσκους, «Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά» και «Τατουάζ». Επιστρέφει στο παρελθόν για να διασκευάσει, να ερμηνεύσει και να «πειράξει» παραδοσιακά, ελαφρά και ρεμπέτικα τραγούδια, δίνοντάς τους κάτι από τη δική της ψυχή. Ποντάρει στο σήμερα για να μας αφηγηθεί ιστορίες ανθρώπων που η ζωή τους έγινε τραγούδι, – Frida Kahlo, Melody Gardot, Rita Hayworth -, κραυγές γυναικών, ανθρώπινες ανάσες. Σε μια μουσική παράσταση όπου: Οι ήρωες είναι οι άλλοι. Όλοι εμείς

Ώρα έναρξης 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Black Duck
Χρήστου Λαδά 9α
Αθήνα
210.3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here