Τα αυθόρμητα και τα απρογραμμάτιστα λένε ότι είναι και τα πιο ωραία. Έτσι αυθόρμητα και γρήγορα γεννήθηκε αυτό το τραγούδι.

Το «Please forgive me» είναι το νέο single των Cameres.

Μια ατμοσφαιρική μπαλάντα γεμάτη συναισθήματα στην οποία ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής … η αφορμή. Ο μεγάλος έρωτας που σε οδηγεί εκτός ορίων, εκτός τόπου και χρόνου, παρασέρνοντάς σε να νιώσεις δυνατές στιγμές, αλλά να κάνεις και λάθη, λάθη για τα οποία ζητάς συγχώρεση. Ο σκοπός της συγχώρεσης δεν είναι για να έρθει η επανένωση, αλλά για να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος και να μείνουν σαν ανάμνηση οι όμορφες στιγμές.

please_forgive_me_cover_2015_07_001

Ο Νίκος Γραμμάτος ερμηνεύει και υπογράφει τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε την περίοδο των ηχογραφήσεων του 2ου δίσκου της μπάντας. Γράφτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που γεννήθηκε. Ο λόγος; Για να κρατηθεί ζεστό και αγνό το συναίσθημα.

Στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετέχουν:

Ο Γιάννης Βογιατζής ο οποίος παίζει ακουστική κιθάρα, ο Σάββας Τάσος ο οποίος παίζει την δεύτερη ακουστική κιθάρα καθώς και το σόλο του τραγουδιού, και ο Παναγιώτης Μπερλής από τα θρυλικά Διάφανα Κρίνα ο οποίος παίζει πιάνο.

Το εξώφυλλο του single είναι μια δημιουργία του Μιχάλη Μεϊμάρογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here