Η ιδέα των CRIME SWING INVESTIGATION ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009. Τα μέλη της “συμμορίας” είναι η Χριστίνα Άρτεμις Παππά στα φωνητικά, ο Θεοδόσης Κοσμίδης στην κιθάρα, ο Κώστας Πατσιώτης στο κόντρα μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης πίσω από τα τύμπανα. Πρόσφατα στην παρέα τους προστέθηκαν ο Μάρκος Χαιδεμένος στο πιάνο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη τρομπέτα . Βασισμένο στη jazz και τη swing, το μουσικό τους ύφος ακροβατεί ανάμεσα στο επιθετικό και το λυρικό. Πότε ανεβαστικό, πότε ρεαλιστικό.

Βασίζονται σε τραγούδια περασμένα που επανέρχονται σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ! Ακριβώς έναν αιώνα πριν ξεκινούσε το ρεύμα της Jazz από τοτε εξαπλώθηκε ανά τον κόσμο μανιωδώς σαν ιός. Όχι μόνο η Jazz, αλλά, και η ατμόσφαιρα που την περιβάλλει, ο χορός, η αισθητική ακόμα και το ηθικό κομμάτι της εποχής που περιελάμβανε μια αθωότητα παιδική.

crime_swing_nvestigation_2015_12

Μετά απο 3μιση χρόνια περιπλάνησης και έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα ανά την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ μουσικής και χορού καθώς και σημαντικά supports, συνεχίζουν να προσκαλούν και προκαλούν τον ακροατή με ένα ευφάνταστο ρεπερτόριο, καθώς και με τις νέες δικές τους συνθέσεις.

Σε μια εγκληματική εποχή τα πιο διαβόητα εγκλήματα είναι εγκλήματα πάθους και το πάθος για τη μουσική είναι ο λόγος που οι Crime Swing Investigation βγαίνουν στη παρανομία.

Την Άνοιξη  του 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Album με τίτλο Shot in the Dark απο τη ΄΄Μusic Μirror΄΄ το οποίο περιλαμβάνει απρόσμενες επανεκτελέσεις καθώς και δικό τους πρωτότυπο υλικό.

Η βραδιά στο Γυάλινο είναι μια κανονική συναυλία που  θα περιλαμβάνει, εκτός από  τα τραγούδια του νέου CD, τo ανανεωμένο πρόγραμμα και καινούρια κομμάτια του σχήματος που  θα ακουστούν για πρώτη φορά.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 21.30
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, T. 210 9315600
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here