Μία ίσον καμία λένε και τα Χάλκινα Ηχοχρώματα το κάνουν πράξη! Στην αγάπη του κόσμου από την παρουσίαση του Balkan Sessions στο Block33, τα χάλκινα απαντούν με καινούργιο live και αυτήν τη φορά με τους πολύ αγαπημένους και ταλαντούχους φίλους, Αγγελική Τουμπανάκη και Γιάννη Δίσκο!

Τα Χάλκινα Ηχοχρώματα ξεκίνησαν το 2007 στο υπέροχο Βαρικό της Φλώρινας ως μπάντα τοπική, παρεΐστικη. Όσο περνούσαν τα χρόνια η μπάντα μεγάλωνε και μαζί με αυτήν, μεγάλωνε και η εκτίμηση του κόσμου. Με το ταλέντο και το μεράκι τους, επάξια η μπάντα έγινε γνωστή ως μία από τις πιο αυθεντικές και αξιόλογες μπάντες της Μακεδονίας. Και τώρα, μετά από όλη αυτήν την όμορφη διαδρομή, έρχονται να μας παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο βαλκανικό project με μελωδίες των γειτονικών μας χωρών, σκοπούς μακεδονίτικους μα και γνωστά ελληνικά τραγούδια με …χάλκινο ηχόχρωμα!

Είναι γλυκειά, πνευματώδης και μοναδική. Ο λόγος για την υπέροχη Αγγελική Τουμπανάκη! Την Αγγελική τη γνωρίσαμε μέσα από τις μοναδικές της μουσικές εξερευνήσεις στο χώρο της World και Nu Jazz. Οι πειραματισμοί της έχουν καταπλήξει το κοινό τόσο λόγω της πρωτοτυπίας τους όσο και λόγω του οικείου βαλκανικού στοιχείου που συναντούμε στις μελωδίες τους.

Τρίτος και λατρεμένος… Γεννήθηκε στην Έδεσσα, είναι ταλαντούχος και ακατάπαυστα δημιουργικός, είναι ο Γιάννης Δίσκος, ο Γιάννης που γνωρίσαμε από τους Imam Baildi, ο «μάγος» του «Μουσικού Κουτιού», ο άνθρωπος που δίνει νέα πνοή στα ήδη γνωστά και όχι μόνο τραγούδια.

Όπως καταλαβαίνετε δε μένουν πολλά να πούμε για την παραπάνω παρέα παρά μόνο να.. δώσουμε ραντεβού στο Block 33!

Τα μέλη της μπάντας:
Γιάννης Πέγιου: τρομπέτα
Σάββας Ιωάννου: κλαρίνο, σαξόφωνο
Σίμος Ντίνης: τρομπέτα, τρομπόνι, τραγούδι
Σταύρος Μήσιος: keys
Μάνος Καρκαρέτσης: drumset
+ Guest: Χάρης Ευαγγέλου: τρομπέτα

Παρασκευή 1η Απριλίου και όχι.. δεν είναι ψέμα!
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα Έναρξης: 22:00

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6949950530

Είσοδος: 12€ διάθεση μέσω viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here