Τα Χάρτινα Φτερά είναι σαν κι εσένα. Ζουν, κοιμούνται, ονειρεύονται, δουλεύουν κι αφαιρούνται, πιστεύουν και αμφισβητούν, αποτυπώνοντας στιγμές και σκέψεις σε ένα χαρτί, μια υπενθύμιση στο κινητό, στο μυαλό ενός φίλου.

Οι πρωτότυπες συνθέσεις τους συνδιάζουν τον εναλλακτικό rock ήχο με ηλεκτρονικές μελωδίες και ρυθμούς για να πραγματευτούν τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα και να καυτηριάσουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Από τις πρώτες τους εμφανίσεις ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις τους με ευρεία χρήση μουσικής τεχνολογίας και φυσικών οργάνων, καταλήγοντας να διακριθούν σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς.

xartina_ftera_2015_11_001

Ηχογραφούν και κυκλοφορούν το πρώτο τους digital single το 2012 με τίτλο «Αίμα απ’ το αίμα σου». Πραγματοποιούν συνδυασμένες εμφανίσεις με την ομάδα χορού Dismantled, η οποία χορογραφεί επιλεγμένα κομμάτια τους.

Διασκευάζουν ριζικά το κλασσικό «Σαν τον Καραγκιόζη» του Διονύση Σαββόπουλου, λαμβάνοντας με τιμή την επίσημη έγκριση του ίδιου του δημιουργού. Το 2014 ολοκληρώνουν την παραγωγή του 1ου τους άλμπουμ.

Τον Μάιο του 2015 υπογράφουν με τη δισκογραφική εταιρεία 14Music για την κυκλοφορία του digital single “Φραουλένια Μέρα” ως προπομπό της φυσικής κυκλοφορίας του full-length άλμπουμ «Η Αυτού Πραγματικότης».

Τα Χάρτινα Φτερά είναι οι:
Μιχάλης Κεχαγιαδάκης (Φωνή-κιθάρες-samples)
Χάρης Μπότσης (πιάνο-πλήκτρα)
Μάνος Ζουρίδης (μπάσο)
Γιάννης Βερούχης (τύμπανα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here