Είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα. Η 28χρονη νεαρή ερμηνεύτρια Χριστίνα Μιχαλάκη, με το νέο Digital Single, «Φύγαμε και τέρμα γκάζι» ξαφνιάζει ευχάριστα με την παρουσία της μέσα στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Εκφραστική ερμηνεία, ιδιαίτερη φωνή και ένα τραγούδι που φέρει τις υπογραφές των Θανάση Πολυκανδριώτη και Θόδωρου Ποάλα –μουσική και στίχοι αντίστοιχα– αναδεικνύουν τη Χριστίνα Μιχαλάκη, σε μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη παρουσία.

mixalaki_cover_2016_06

Μεγαλωμένη μέσα σε ένα μουσικό περιβάλλον, η Χριστίνα Μιχαλάκη, κόρη του σολίστα και συνθέτη Μιχαλάκη, ο οποίος συντρόφεψε την Βίκυ Μοσχολιού για πολλά χρόνια, αγάπησε από πολύ μικρή τους ήχους, τις νότες, τα τραγούδια, στην αρχή δίπλα στην μητέρα της, καθηγήτρια πιάνου κι αργότερα συμμετέχοντας στη χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Η Χριστίνα Μιχαλάκη απόκτησε πτυχίο αρμονίας, πτυχίο αντίστιξης και φούγκας, σε ηλικία 21 ετών απέσπασε το βραβείο ερμηνείας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Κέρκυρας και αποφοίτησε ως φιλόλογος από τη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων.

Το ταλέντο της αναγνωρίστηκε και η στενή συνεργασία της με τον Θανάση Πολυκανδριώτη έδωσε μια ώθηση στην καριέρα της.

Με το νέο Digital Single, «Φύγαμε και τέρμα γκάζι», η Χριστίνα Μιχαλάκη, μπαίνει με δυναμισμό και ευαισθησία, στη μουσική σκηνή κι υπόσχεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις με το κοινό της.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here