Ένα γοητευτικό, ατμοσφαιρικό και ελπιδοφόρο τραγούδι παρουσιάζει η νεαρή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χριστίνα Μιχαλάκη.

Δημιουργοί του, ο προικισμένος στιχουργός Θεόδωρος Ποάλας, που συνέδεσε το όνομά του με αξιόλογες συνεργασίες και καταθέσεις και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Μιχαλάκης.

Ο Θεόδωρος Ποάλας (που συχνά υπέγραφε με το ψευδώνυμο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου) μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως οι αλήθειες και οι «ψυχές» των στίχων του εξακολουθούν να μας συντροφεύουν. Τα «διαμάντια» του παντρεύτηκαν μελωδικά με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Γιάννη Σπανό, τη Λένα Πλάτωνος, τον Γιώργο Ζαμπέτα, με ερμηνευτές τους Βίκυ Μοσχολιού, Μαρία Φαραντούρη, Μανώλη Μητσιά, Κατερίνα Κούκα, Ελένη Δήμου, Μιχάλη Δημητριάδη κ.ά.

Ο Μανώλης Μιχαλάκης, πατέρας της Χριστίνας, για πολλά χρόνια συντρόφευσε τη Βίκυ Μοσχολιού στις ζωντανές εμφανίσεις της και στη δισκογραφία. Εκτός από τα σολιστικά και συνθετικά του βήματα, έχει καταθέσει κι ένα σημαντικό έργο ως δάσκαλος μουσικής, με έντονη θητεία σε ωδεία και σχολές, καθώς και με αξιοπρόσεκτη βιβλιογραφία.

xristina_mixalaki_cover_2015_02

Μοιραία, η Χριστίνα μπολιάστηκε με τη λατρεία για τη μουσική και το τραγούδι, αφού και η μητέρα της είναι καθηγήτρια πιάνου. Διδάχτηκε μουσική από παιδί και για πολλά χρόνια συμμετείχε στη χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Απέκτησε πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας και παράλληλα αποφοίτησε ως φιλόλογος από τη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων. Σε ηλικία 21 ετών απέσπασε το βραβείο ερμηνείας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Κέρκυρας, ενώ συνεργάζεται στενά με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Λυρική Σκηνή, στο Θέατρο Badminton. Την ίδια ώρα δίνει σταθερό «παρών» στη διασκέδαση σε εξαιρετικά προγράμματα και ατμοσφαιρικούς χώρους.

«Υπάρχουν και φωνές», λοιπόν, που πραγματικά ξέρουν και έχουν να πουν πολλά στις «ψυχές» των ακροατών, όπως συμβαίνει με την ξεχωριστή Χριστίνα Μιχαλάκη.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε Digital Single (Ψηφιακή Μορφή) σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από το Ogdoo Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here