Η Χριστίνα Ζιώγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Στα 16 της είχε ήδη αποφασίσει πως θέλει να ασχοληθει με το τραγούδι! Αμέσως μετά την ενηλικίωση της ξεκίνησε το κυνήγι για το “όνειρο”… Το “στοιχείο” της είναι η pop μουσική και κατ’ επέκταση το ολοκληρωμένο show μέσα από το χορό και την κίνηση.

Έχει πτυχίο Θεωρίας αρμονίας, ενώ έχει πραγματοποιήσει μαθήματα φωνητικής με τις Εύα Σιαμαντά & Μέλα Γεροφώτη. Παράλληλα έχει κάνει 6 χρόνια commercial hip hop και σύγχρονο χορό. ‘Εχει Proficiency στα Αγγλικά & μιλάει Ισπανικά.

Η συμμετοχή στο τηλεοπτικό talent show “The Voice of Greece” μας έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα. Ακολούθησαν συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κιάμος και ο Stan.

Αυτή είναι η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Stay Alone”, ένα κομμάτι γραμμένο από τους Mark Angelo, Theea Miculescu,Toni Hauschild και Giouli Asimakopoulou. Πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη δουλειά, με την υπέροχη φωνή της Χριστίνας και τον έντονο catchy ρυθμό του κομματιού.

Heya,heya,
since you been away
Where ya at,
feel tilted sideways
guess i gotta go
oh forget my heart
but my feelings just won’t
follow with the road, yeah

I wanna stay alone, stay alone
But then i wanna make you want
make you want
all of me
I’m stuck in between
I wanna stay alone, stay alone
But then I wanna pull you close
pull you close
I can’t be livin’ in between

You were, were my
favorite mistake
way you played me
like your own game
and i gotta move on
oh, make me whole
but i fight with my heart
it goes on and on yeah

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here