Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές.

Ninios-Loulatzis-Varoucha_StN photo

Ο Χρήστος Νινιός…

Τραγουδοποιός με ευαισθησία και μια άγρια ομορφιά στα τραγούδια του, αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του 2014, με την ραδιοφωνική επιτυχία «Γράμμα στο Θεό», το ομότιτλο τραγούδι από το άλμπουμ του που κυκλοφόρησε από την Feelgood Records και περιλαμβάνει εννέα τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική και στίχους δικά του. Σε δύο τραγούδια, τους στίχους υπογράφουν η Μαριεύη Μήτρου και η Sunny Mπαλτζή, ενώ ένα τραγούδι υπογράφει ο Νίκος Φραγκάκης. Ξεχωριστή στιγμή η διασκευή του τραγουδιού «Γυναίκα» του Χρήστου Θηβαίου, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος, επαναπροσδιορίζοντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του, σε ένα ντουέτο που ενώνει δύο μοναδικές βραχνές φωνές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο «Καημός», από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο Αργύρης Λούλατζης…

Τραγουδοποιός με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του και πλήθος εμφανίσεων. Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο, από την Final Touch . Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη, το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Κουβέντες με τους Ουρανούς”. Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη. Επίσης ο δίσκος περιέχει άλλα δυο ντουέτα, ένα με την Φωτεινή Βελεσιώτου (”Μόνο ξενιτιά”) και άλλο ένα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη  (”Σαν εχθές”).

Η Μάγδα Βαρούχα…

Μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές που μας απασχολούν ιδιαίτερα και θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο κοντινό μέλλον. Με τα “όνειρα” της ήρθε κοντά μας και μας χάρισε το προσωπικό της “άρωμα… ξένων”. Το μυστικό της ειναι η ιδιαίτερη και βαθιά της ερμηνεία, που επιδιώκει να παρασύρει όλες τις αισθήσεις και να κάνει κάθε ακροατή “δικό της”. Η Μάγδα έχει συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους καλλιτέχνες. Με πιο “δυνατή” στιγμή το opening act στη συναυλία του Θανάση Παπακωσταντίνου και της Μελίνας Κανά το περασμένο καλοκαίρι. Οι στόχοι της εστιάζουν στην παρουσίαση της μουσικής της ταυτότητας, αλλά και προσωπικότητας, μέσα από νέα τραγούδια και προσεγμένες εμφανίσεις.

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Κούρος

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Πασσαλίδης – Λαούτο, Μπουζούκι
Μπρουνίλντα Ευγενία Μάλο – Βιολί
Ευρυπίδης Ζεμενίδης – Κιθάρα
Αντωνία Τσολάκη – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Κούρος – Πιάνο, Τύμπανα

Παραγωγή: Cricos

Info:
Κυριακές 29 Ιανουαρίου & 5 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here