Μια ευαίσθητη όσο και εξωστρεφής συναυλία-γιορτή, με επιλογές από προσωπικούς δίσκους, μιούζικαλ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις για τις οποίες έχει γράψει μουσική ο συνθέτης με τη χαρακτηριστική μελωδικότητα. Πλάι στους σύγχρονους στιχουργούς (Μιχάλης Γελασάκης, Χρήστος Κανελλόπουλος κ.ά.) ανέκδοτα ποιήματα όπως του Νίκου Εγγονόπουλου, Γιώργου Σαραντάρη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη ξυπνούν τους ποιητές με ευφάνταστους τρόπους μελοποίησης.

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου παρουσιάζει μια μουσική παράσταση η οποία περιλαμβάνει τραγούδια από τους τέσσερις προσωπικούς του δίσκους, τα τέσσερα πρωτότυπα μιούζικαλ που έχει συνθέσει και παρουσιάσει καθώς και ανέκδοτα μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Εγγονόπουλου και του Γιώργου Σαραντάρη.

theodorou_christos_2018_12_001

Ερμηνεύουν οι:
Βικτωρία Ταγκούλη, μία ερμηνεύτρια με προσωπική δισκογραφία, που χαρακτηρίζεται από λυρισμό και ιδιαίτερο ερμηνευτικό στίγμα
Γιώργης Χριστοδούλου, ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, με σημαντική καλλιτεχνική παρουσία 20 χρόνων στο ελληνικό τραγούδι
Έλενα Παπανικολάου, νέα και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια
Πολυξένη Καράκογλου, νέα ερμηνεύτρια διακριθείσα στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και αναμένεται αρχές Ιανουαρίου να κυκλοφορήσει ο πρώτος προσωπικός της δίσκος σε στίχους Αθηνάς Σπανού και μουσική Γρηγόρη Πολύζου.

Επί σκηνής οκταμελής ορχήστρα η οποία αποτελείται από κουαρτέτο εγχόρδων, κιθάρα, κοντραμπάσο, μικρό σετ κρουστών και ο ίδιος ο συνθέτης στο πιάνο, την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση.

Χρίστος Θεοδώρου πιάνο-ενορχήστρωση-διεύθυνση
Διονύσης Βερβιτσιώτης βιολί
Αγγελική Ποτήρη βιολί
Γιάννης Αθανασόπουλος βιόλα
Σοφία Ευκλείδου τσέλο
Αντώνης Αρβανίτης κοντραμπάσο
Γιώτης Παρασκευαίδης κιθάρα
Ρόλη Γιαμοπούλου κρουστά

So7 (Φρόσω Κορρού-Δημήτρης Κουρούμπαλης) σκηνοθετική επιμέλεια

8 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Αίθουσα Banquet,
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1 Αθήνα

Τιμές: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ: € 7
Ζώνη Β: € 10
Ζώνη Α: € 15

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εκδοτήρια:
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ. 210 7282333 | Ομαδικά τηλ 210 7282367

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here