Οι Chroma, το πρωτότυπο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία που γνώρισαν με τον «Ερωτικό Μετανάστη» επιστρέφουν με ένα τραγούδι που καυτηριάζει με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, την ερωτική απώλεια.

Με κεφάτη και ξεσηκωτική μελωδία, έξυπνους στίχους και country ηχητικές αναφορές, η «Μαστίχα» απευθύνει στο αντικείμενο του πόθου μας, ένα χιουμοριστικό κάλεσμα για επανασύνδεση, διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στα ερωτικά τραγούδια.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου.

chroma_2014_12

Λίγα λόγια για τους Chroma
Οι Chroma σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2005 από τον Simon, τον Κωνσταντίνο και τον Μανώλη. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα pc, έναν μείκτη και ένα μικρόφωνο, έγραφαν τραγούδια στο σπίτι του Simon. Το αρχικό τους όνομα ήταν Deep Inside, το οποίο διατηρήθηκε έως τον Μάρτιο του 2008.
Το 2009, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους πλήθος από live εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κυκλοφορούν τον πρώτο τους, ομότιτλο, δίσκο. Σε αυτόν περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και μία διασκευή στο γνωστό «Ζήτα μου ό,τι θες» της Χαρούλας Αλεξίου, ενώ στο τραγούδι «Όνειρο» συμμετέχει ο μεγάλος Διονύσης Σαββόπουλος.
Τον Ιανουάριο του 2014, κυκλοφόρησε το δεύτερό τους άλμπουμ. Τρία singles από αυτό το CD, τα «Μη Χώνεις Τη Μύτη Σου (Εκεί Που Δεν Πρέπει)», «Όπλο Φονικό» και «Ερωτικός Μετανάστης» βρίσκονται δημοσιευμένα στο youtube. Στον «Ερωτικό Μετανάστη» συμμετείχε ο Ζακ Στεφάνου, ενώ ο Στάθης Παχίδης έγραψε τους στίχους και τη μουσική για το κομμάτι «Όπλο Φονικό».
Ονομάζουν το μουσικό τους ύφος “pop ’n’ rock ’n’ roll”, παίζοντας μουσική ελεύθερα, χωρίς όρια και παρωπίδες, χωρίς ταμπέλες, όρια και κανόνες.

Οι Chroma είναι:
Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα, Φυσαρμόνικα, Ukulele
Χρήστος Κυριακόπουλος: Μπάσο, Β’ φωνητικά
Μανώλης Πετσανάκης: Κιθάρες, Β’ φωνητικά
Φάνης Πλουμής: Κιθάρες, Φυσαρμόνικα, Β’ Φωνητικά
Μάκης Γεωργίου: Τύμπανα & κρουστά, Β’ φωνητικά

*Το album «Κόκκινο» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here