Η Δανάη Παπαδοπούλου, η νέα τραγουδοποιός που εντυπωσιάζει από το πρώτο άκουσμα με την αέρινη φωνή της, τη μουσική της -που κρύβει επιρροές από τον κινηματογράφο, τη λαϊκή παράδοση και τη Τζαζ- και με τους επιδραστικούς στίχους των τραγουδιών της, έρχεται στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, στο Caja de Musica, για πρώτη φορά.

Στην εμφάνισή της αυτή, μαζί με τους μοναδικούς σολίστες μουσικούς που απαρτίζουν την μπάντα της, θα παρουσιάσει τις δικές της δημιουργίες που έχουν αγαπηθεί ήδη, θα αποκαλύψει το μουσικό της στίγμα και θα αναδείξει τον ήχο που φέρνει ως πρόταση στον μουσικό μας κόσμο.

Τη βραδιά αυτή, όμως, θα ακούσουμε και την προσέγγισή της σε αγαπημένα μας τραγούδια νέων Ελλήνων δημιουργών, τραγούδια που έχει αγαπήσει η ίδια και που θα μοιραστεί μαζί μας με τη φρεσκάδα και τη δεξιοτεχνία των εξαίρετων μουσικών της, που ο καθένας τους έχει την δική του ιστορία στις εκτελέσεις που αγαπήσαμε.

Η ξεχωριστή προσέγγιση της ελληνικής -και ιδιαίτερα της παραδοσιακής μουσικής- που έχει ζήσει γενναιόδωρα η Δανάη Παπαδοπούλου, και που θα μοιραστεί μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.

Μαζί της οι μουσικοί:
Διονύσης Θεοδώσης – κλαρίνο
Πασχάλης Παπαζούδης – πιάνο
Άγης Παπαπαναγιώτου κοντραμπάσο
Μιχάλης Μπακάλης – κρουστά

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
στις 21.00

Caja de musica
Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00)

Είσοδος: 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here