Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Oxygen Music

Τα τραγούδια του πρώτου δίσκου των Dark Street που κυκλοφορεί από την Oxygen Music είναι σε στίχους και μουσική του Χρήστου Ορφανόπουλου. Ο τίτλος του project είναι ”Darkroom” και περιέχει δέκα κομμάτια με αγγλικό στίχο που μιλάνε για την υποδούλωση των γενεών. Είναι η παγκοσμιοποίηση πού τους καθιστά πιόνια σε ένα παιχνίδι ήδη χαμένο.

Η μουσική τους στοχεύει να αφυπνίσει την συνείδηση των νέων για την σημερινή κατάσταση. Τα περισσότερα μέλη του σχήματος μένουν στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στον ίδιο δρόμο… κάπως έτσι προστίθεται η λέξη Street στο όνομα του συγκροτήματος που καθώς έρχεται το σκοτάδι (Dark) συγκεντρώνονται για να τα πουν, να τζαμάρουν και να γράψουν μαζί τις μουσικές τους εμπειρίες.

Εντατικές πρόβες τους φέρνουν κοντά σχετικά γρήγορα, στις πρώτες τους εμφανίσεις στο Lazy Bar προβάλλοντας τα δικά τους κομμάτια και τις λιγοστές διασκευές. Ακολουθούν και άλλες στο Βεάκειο, στο Glam Bar , στο Όνομα του Ρόδου κ.α.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για μία ομάδα πού αγαπάει την μουσική της, πιστεύει σε αυτήν και θέλει να την διαδώσει σε όλο τον κόσμο.

Οι Dark Street αποτελούνται από τον Χρήστο Ορφανόπουλο (φωνή – πλήκτρα), τη Νόρα Δεληγιάννη (φωνή), το Γιάννη Ρούτση (μπάσο), το Γρηγόρη Νικητάκη (τύμπανα), τον Ερρίκο Κοέν (κιθάρα) και το Γιώργο Αργυρόπουλο (κιθάρα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here